TÁRSTEREMTŐ

Miről szól ez a nap?

MIRŐL SZÓL?

Műhelymunkánk első lépésben azt célozza, hogy te magad válj alkalmassá a kapcsolódásra, majd megtaláld és felismerd azt, akivel érdemes dolgoznod azon, hogy egy induló párkapcsolat valóban „igazivá” válhasson. És nem utolsósorban ezt hosszabb távon is meg tudd tartani: nem mindenáron, hanem úgy és ott, ahogy és ahová a valódi társat helyezed magadban.

MIBEN MÁS?

A felismerés, amihez több mint 2000 kliensünkkel folytatott terápiás munkánk és saját életünk tapasztalatai juttattak, az, hogy a társkeresés ritkán vezet el a társtaláláshoz. A valódi társhoz. Azt a megközelítést, amire a társkeresők világa hív, feje tetejéről a talpára kell állítanunk ahhoz, hogy működjön. A társunkat ugyanis nem keresni kell azzal a beégett mintáink mentén működő, mindig ugyanott vakfoltos keresőnkkel, amivel eddig tettük, hanem keresés helyett teremtenünk kell. Társteremtenünk. Méghozzá úgy, hogy nem magunknak, hanem egyenesen magunkból teremtjük meg azt a társat, aki ehhez az újjászületett önmagunkhoz már nemcsak tud, hanem nem tud nem kapcsolódni.

KIK TARTJÁK?

TÁRSTEREMTŐ NAP

Nekem szól?

HA MEGSZÓLÍT...

az alábbi kérdések közül legalább kettő, akkor igen!…Tovább…

ha készen állsz...

arra, hogy szögre akaszd a régi mintáidat, és átkódold a rendszert…Tovább…

ha válás után

már arra vágysz, hogy megismerd azt a társat, akivel egy szeretetteljes…Tovább…

ha családra vágysz...

és már jó pár kudarc, csalódás, veszteség van mögötted…Tovább…

TÁRSTEREMTŐ NAP

Lehet változás
egyetlen nap alatt?

Akár kevesebb idő is elég lehet! Bálint Mihály (magyar származású orvos és pszichoanalitikus, a Bálint-csoportok megalapítója) szerint a változás néhány perc alatt is létrejöhet. Szemléletes magyarázata szerint terápiás hatás ilyenkor a folyón úsztatott és elakadt szálfák megcsáklyázásához hasonlít. Az összeakadt szálfák közül elég csak egyet (egypárat) megmozdítani ahhoz, hogy a torlódás megszűnjön, a többi fa is irányba forduljon, és zavartalanul folytathassa útját lefelé a vízen.

Kapcsolódj hozzánk

A mi tapasztalatokkal alátámasztott ars poeticánk, hogy a válasz mindig annál van, aki a kérdést hozza, csak nem fér hozzá. A társteremtő programcsomag kibontása során nemcsak megosztjuk veled a tapasztalatainkat, hanem – ami ennél sokkal fontosabb – teret kínálunk arra is, hogy a benned és a többiekben rejlő tudás mindannyiunk számára hozzáférhetővé váljon, és az egész csoportot támogassa.

Az az út, amit a hozzánk érkezők választanak, nehezebb, mint az instant megoldásokkal kísérletezőké. Már a rákészülés során is időt, figyelmet, energiát igényel attól, aki belevág. Mi abban hiszünk, hogy mindenki más, külön világ, így csak az önmunka hozhat valódi, átütő és tartós eredményt, amikor pedig a saját útjukat járók csoporttá kapcsolódnak össze, újabb óriási energiák szabadulnak fel. Ha te is megtapasztaltad már ennek a valódi odafordulásnak a transzformatív erejét, akkor kapcsolódj hozzánk és legyél a teremtőtársunk!

TT napok 2018-ban

JÚLIUS 28.

Társteremtő nap (premier)

SZEPTEMBER 22.

Társteremtő nap

OKTÓBER 20.

Társteremtő nap

NOVEMBER 17.

Társteremtő nap

DECEMBER 15.

Társteremtő nap