Társteremtő

Társteremtő est
TÁRSTEREMTŐ NAP

Társteremtő est

Egy este, ami megérint. Egy este, amit nem a számítógép mellett töltesz, hanem élő, értékes emberek közt. Egy este, ami elindít.

  • Ha társra vágysz,
  • ha jól működő párkapcsolatot szeretnél,
  • ha úgy érzed valami hiányzik az életedből…

Itt a helyed!

Lehet, hogy eleged van az online társkeresők álságos világából, az örökös csalódásból.Lehet, hogy reménytelennek érzed, hogy olyan emberekkel találkozol, akikkel jó együtt lenni. Vannak mások is, akik így érzik. És létezik egy olyan tér, ahol találkozhattok egymással.

Találkozunk?

A Társteremtő est nem társkereső rapid randi, de mivel párkapcsolatra vágyó férfiak és nők vannak jelen, adott a lehetőség, hogy éppen itt ismerkedsz meg azzal, akivel továbbléphettek a társteremtés felé. Itt nem kell megjátszani magad. Önmaguk megismerésére nyitott, érett gondolkodású, saját tetteikért felelősséget vállaló, valódi hús-vér emberekkel ismerkedhetsz itt, természetes módon.

Hasonló érdeklődésű, egymás és önmaguk megismerésére nyitott férfiak és nők gyűlnek össze, hogy személyes jelenlétükkel, játékos formában, de tudatosan közelítsenek a vágyott párkapcsolat eléréséhez, és mozgósítsák saját maguk teremtő, és cselekvő erejét.

Itt kipróbálhatod, miről is szól a Társteremtés. Belekóstolhatsz a módszerekbe, felteheted a kérdéseidet.

Ez az este az előszobája és egyben kóstolója is a Társteremtő délutánnak, amihez azok csatlakozhatnak, akik legalább egy Társteremtő esten már  részt vettek, és kölcsönösen alkalmasnak találtuk egymást a továbblépésre.

Jelentkezz most! Találkozzunk február 15-én 17:15-kor a Pannon Kincstárban, a Váci utca 47. szám alatt. A program részvételi díja 2500 Ft.

TÁRSTEREMTŐ EST naptár

2019. február 15. 

TÁRSTEREMTŐ EST