Társteremtő

Konzervnyitó

A Konzervnyitód

Amivel hozzáférhetsz párkapcsolati blokkjaid gyökereihez, hogy felülírhasd őket

A konzervnyitó egy elméleti és gyakorlati részekből álló nagyon erős és hatékony eszköz, mely alkalmas arra, hogy a jól elzárt, hosszú évek, sőt évtizedek óta hozzáférhetetlen tartalmainkat, feldolgozatlan élményeinket, tudattalanul rögzített mintáinkat is elérhessük. Azokat, amik az évek során konzerválódtak bennünk, mert túl kicsik voltunk, hogy feldolgozzuk őket, vagy mert akkor és ott éppen nem volt rá idő és lehetőség, vagy mert éppen nem tudtuk, hogyan csináljuk. Sokszor nem is tudjuk, honnan kerültek oda, mióta dolgoznak bennünk és milyen mélyen vannak, csak a hatásukat érzékeljük. Talán azt sem tudjuk, mit rejtenek tudatalattink rejtett dobozai, pedig fogantatásunk pillanatától szorosan hozzánk tartoznak és erőteljesen befolyásolják a személyiségünket, választásainkat, működésünket, döntéseinket, viselkedésünket. Jelenlétükről leginkább az a tapasztalat tanúskodik, hogy valami miatt újra és újra zátonyra futnak a párkapcsolataink, újra és újra ugyanolyan típusú embert választunk, ugyanazokat a helyzeteket éljük át, és végül ugyanoda jutunk.

Szeretnél belekóstolni a konzervbe, mielőtt megrendeled a Konzervnyitót? Semmi akadálya! Kattints a gombra és már el is kezdheted a kóstolót:

Miből áll a Konzervnyitó?

A Konzervnyitó négy munkafüzete, 65 oldal terjedelemben, négy különböző, egymással mégis szorosan összefüggő témacsokrot vesz górcső alá, melyek döntően befolyásolják, hogy milyen képet alakítottunk ki önmagunkról, a minket körülvevő világról, az emberekről és a velük való kapcsolódás lehetőségeiről.

Ez a négy témakör:

  1. Anya és az életbe érkezés (fogantatás, magzati kor, születés, korai gyermekévek)
  2. Család: apa, testvérek, rokonság, transzgenerációs vonal
  3. Tálabb környezet: barátok, közösségek, nemzet, vallás
  4. Korábbi párkapcsolatok

A négy munkafüzetben a fenti témakörökkel kapcsolatos elméleti részeket követően gondolkodásra és visszatekintésre késztető kérdéseket és otthon, egyedül is elvégezhető gyakorlatokat találsz.

Szeretnél belekóstolni a konzervbe, mielőtt megrendeled a Konzervnyitót? Semmi akadálya! Kattints a gombra és már el is kezdheted a kóstolót:

Írd át a forgatókönyvedet!

Neked szól ez az egyéni feldolgozásra alkalmas munkafüzet-sorozat, ha elérkezettnek látod az időt, hogy megváltoztasd az eddig minduntalan ismétlődő párkapcsolati kudarcaid vagy ismétlődő mintázataid forgatókönyvét, és hajlandó vagy tenni is ezért. Ahhoz, hogy a jelenben változtatni tudjunk a viselkedésünkön, gondolatainkon, hiedelmeinken, vissza kell térnünk a múltba, a viselkedés kialakulásának gyökeréig, hogy felülírhassuk, megváltoztathassuk azokat. Munkafüzeteink, amelyek sokaknak segítettek már abban, hogy párkapcsolati forgatókönyvüket felismerjék és megváltoztassák, ennek az önmunkának a támogatására szolgálnak. Ennek ismeretében aligha meglepő, hogy azok, akik úgy érkeznek a Társteremtő napra, hogy előtte nyitogatták már a rögzült mintáik mögött konzerválódott lerakódásokat rejtő zárórétegeket a Konzervnyitóval, nyitottabbá válnak a jelenre. A Társteremtő nap pedig a mostba érkeztet meg bennünket, a múlt után a jelenre fókuszál.

„A Társteremtő nap felé vezető úton azt vizsgáljuk meg, hogyan teremtett a múltunk azzá, akik most vagyunk, az utána következő hetekben pedig azt teremtjük meg, akikké leszünk.”

Szeretnél belekóstolni a konzervbe, mielőtt megrendeled a Konzervnyitót? Semmi akadálya! Kattints a gombra és már el is kezdheted a kóstolót:

Íme néhány visszajelzés azoktól, akik már használták a Konzervnyitót:

Egyetlen 18 oldalas munkafüzettel többet haladtam, mint 3 év intenzív önismereti munkával.”

Brigitta, 38 éves

A Konzervnyitó remek eszköz volt arra, hogy egyszer és mindenkorra tisztába tegyem a múltamat. A témakörök és a nagyszerű vezetés miatt ez viszonylag gyorsan megtörtént. Amivel én évekig nem boldogultam egyedül, könyvekkel, innen-onnan, tréningeket és ilyen-olyan segítségekkel, azt a Konzervnyitó pár hét alatt helyre tette bennem. Szóval nagyon érdemes végigcsinálni, mert viszonylag rövid idő alatt nagyot haladhatunk a múltunk feldolgozásában. Arról nem is beszélve, hogy ez mennyivel kevesebbe kerül.”

Kati, 53 éves

Megerősítette a hitet magamban, tűélesen rávilágított a vakfoltjaimra és rádöbbentett, hogy hol, miért és mit csináltam rosszul. Nekem úgy látszik épp ennyi kellett a változáshoz, most valami egészen másban vagyok benne, mint az eddigi kapcsolataim.”

Laci, 49 éves

Ne gondold, hogy a Konzervnyitóval egy társat ,gyurmázol’ magadnak és rögtön hazaviheted. Viszont rájössz, hogy a legfontosabb, hogy magadnak megfelelő, hűséges ,társa’ tudj lenni. Ezzel magadat már megfelelő társsá teremted. Ez a te 100%-od.”

Petra, 28 éves

TÁRSTEREMTŐ NAP

„Te magad légy a változás, amit a világban látni akarsz.” (Gandhi)