TÁRSKERESÉS? NEM! TÁRSTEREMTÉS.

Társteremtő nap
EZ engem is ÉRDEKEL!

Mi a Társteremtő nap?

én legyek a nagy ő?

„Te magad légy a változás, amit a világban látni akarsz” – szól Gandhi ismert mondata. A Társteremtő nap egy egész napos műhelymunka, amelyben eljutunk ahhoz a felismeréshez, hogy a társkapcsolat kulcsa nem a másik, hanem önmagunk megteremtésében rejlik.
„Te legyél a nagy Ő!” – írja tíz évvel ezelőtt indított oldalán Flo, aki egyéni és csoportos formában párkapcsolati fókusszal dolgozik a hozzá fordulókkal.

MIT KAPOK?

A találkozás a csoport erejét felhasználó, a párkapcsolati mintákat célzott gyakorlatok segítségével felülíró műhelymunka napja. Ez a nap a most-ba érkeztet meg bennünket, vagyis a jelenről szól. A jelenről, ahová a múlt vezet, és amiből a jövő születik. Ez egy különleges együttlét, amelynek erőterében csoporttagok és vezetők, mindannyian, akik ott vagyunk, hatunk egymásra.     

Egy nap…

Egy nap alatt teremteni?

Hiszen Istennek is hat napra volt szüksége hozzá! Valóban. Ez a nap arra nyújt lehetőséget, hogy újra megtapasztald a saját teremtő erődet, azt, hogy képes vagy tenni magadért, képes vagy hatni arra, hogyan – és kivel – éled az életedet. Ha az elkeseredett keresgélés helyett készen állsz teremteni, tenni, változtatni, itt a helyed. Elméletek helyett – és mellett – itt a gyakorlatban is megtapasztalhatod önmagadat, megpillanthatod magadat mások tükrében és a sajátodban, talán úgy, ahogy még sosem láttad magad.

HÁNY NAP AZ EGY NAP?

Tapasztaltad már, hogy a tréningek gyakran hoznak átütő eredményeket, de olykor ezek az élmények a következő napokban, hetekben elhalványulnak? Erre is gondoltunk, amikor megteremtettük a lehetőségét az együtt-lét során átélt tapasztalatok elmélyítésének. Aki a nap végén úgy dönt, hogy nem szeretne kikerülni abból az erőtérből, amit a többiekkel való találkozás óráiban átélt, az a következő találkozóig egy erre a célra készített online tréninggel támogathatja azt az expedíciót.

BÁRKI CSATLAKOZHAT?

A nagy találkozásokra felkészülten szeretünk elmenni. Mi is élővé, őszintévé, valóban gazdaggá szeretnénk tenni ezt a napot, ezért az ide vezető utat is élő kapcsolódások és együttlétek szegélyezik: erre az egész napos teremtésre azok csatlakozhatnak hozzánk, akik már részt vettek egy Társteremtő délutánon. Mert igazi fejlődés az emberi kapcsolatokon keresztül lehetséges.

TÁRSTEREMTŐK

Akik várunk téged

rita

bátor, lendületes és lényeglátó. Mélyen hisz az emberben rejlő végtelen lehetőségekben és segít abban, hogy merd egyedi módon kibontakoztatni őket. Úgy érd el a saját céljaidat, hogy az odavezető út is egy izgalmas kaland legyen. Jelenléte feltölt, lendületet ad és támogatja hitedet a saját erődben. Coachinggal, szomatodrámával, kineziológiával, és más módszerekkel dolgozik.

GYURI

támasznyújtó, biztonságot adó öreg tölgy. Innovátor, motivátor, mentor. A sétáló coaching hazai képviselője: a nagyvárosi serpa. Ahogy a paramedikális bábák a szülést, úgy kíséri a hozzá fordulókat saját útjukon. „Ott van a válasz a kérdezőnél, csak nem fér hozzá” – vallja. A kapcsolatok emberséges lezárását segítő Válás és újjászületés csoportok után most a kapcsolatok születésénél bábáskodik.

Mikor, mennyiért?

A program részvételi díja 25 ezer Ft. A pontos időpont kitűzésére akkor kerül sor, amikor a Társteremtő délutánok résztvevői közül kellő számban igénylik a továbblépést. Ekkor állapodunk meg abban, hogy a következő Társteremtő délutánok közül melyiknek a helyébe lép a Társteremtő nap.

Várunk szeretettel!