TÁRSTEREMTŐ NAP

Mi ez?

A változás

Egyetlen változás sem csupán abban a pillanatban, órában vagy napon jön létre, amikor láthatóvá válik. A Társteremtő napot is 3 hetes felkészülés előzi. A folyamatot azzal támogatjuk, hogy regisztrált résztvevőknek hetente küldünk egy munkafüzetet. A füzet a múltad párkapcsolataidat befolyásoló történéseinek feltérképezésében segít, őseidtől hozott és saját életed folyamán kialakult gátló mintáid áttekintésével. A Társteremtő nap fókuszában ezeknek  a mintáknak a felülírása áll. A nap az estével véget ér, de a megkezdett munka folytatódik. A következő 3 héten át továbbra is kapcsolatban maradunk, és naponta küldött online eszközökkel támogatott egyéni munkával és heti egy videokonferenciával erősítjük meg a Társteremtő napon tanultak és átéltek aktív beépülését a mindennapi életedbe, egészen a zárónapig. Ekkor fejeződik be az a hat hetes közös utazás, amely során egymás útját kísérjük a teremtés felé. A zárónapon ismét személyesen találkozunk, és a többiekkel együtt megtapasztalhatod, hogy ki mire jutott ebben a közös alkotó folyamatban.

Az út

A Társteremtő nap felé vezető úton azt vizsgáljuk meg, hogyan teremtett a múltunk azzá, akik most vagyunk, az utána következő hetekben pedig azt teremtjük meg, akikké leszünk.

TÁRSTEREMTŐ NAP

Nekem szól?

ha megszólít…

az alábbi kérdések közül legalább kettő, akkor igen!

  • Hogyan érem el újra és újra azt, hogy egyedül legyek a kapcsolataimban vagy kapcsolat híján?
  • Hogyan és miért akadályozom meg magamat abban, hogy megtaláljam – és ha megtaláltam, akkor megtartsam – azt, akire vágyom?
  • Hogyan találhatom meg a kijáratot a fenti, már-már elviselhetetlen helyzetből?
  • Ha túl vagyok a kezdeti lépéseken, hogyan teremtsem meg önmagamból azt a társat, akihez odatalálhat az, akire egész életemben vágytam?

ha készen állsz…

arra, hogy szögre akaszd a régi mintáidat, és átkódold a rendszert, akkor igen! Ha úgy érzed: „Ráérsz még…” „Nem olyan sürgős…” „Várjuk ki a végét…” akkor: ideje, hogy felismerd, kinek a hangját hallod a tudatod súgólyukából…

ha családra vágysz…

és már jó pár kudarc, csalódás, veszteség van mögötted, és kezded elveszteni a reményt, akkor igen! A társteremtés során képessé válhatsz arra, hogy ne csak megpróbáld, hanem gyökeresen átformáld a hozzáállásodat, a szokásaidat, a gondolataidat, a hitrendszeredet, sőt még az önmagadról alkotott képedet is a siker érdekében. A részvételhez nem kell se különösebben tanultnak, se spirituális úton járónak lenned. Egyetlen egy kritérium van: felelősségvállalás a saját sorsodért.

ha válás után…

már arra vágysz, hogy megismerd azt a társat, akivel egy szeretetteljes és tartós párkapcsolatot építhettek, de valamiért ennek a beteljesedése még várat magára, akkor igen!

TÁRSTEREMTŐ NAP

Aki kifelé figyel álmodik, aki befelé figyel felébred.”

Carl Gustav Jung