MI ez?

Mi a Társteremtő nap?

A Társteremtő nap szűkebb értelemben egy egész napos műhelymunka, amelyben eljutunk ahhoz a felismeréshez, hogy a társkapcsolat kulcsa nem a másik, hanem önmagunk megteremtésében rejlik.

– Hogyan? Magunkat teremtjük társsá? 

– Pontosan. „Te magad légy a változás, amit a világban látni akarsz” – szól Gandhi ismert mondata. 

– „Te legyél a nagy Ő!” – írja tíz évvel ezelőtt indított oldalán Flo, aki egyéni és csoportos formában párkapcsolati fókusszal dolgozik a hozzá fordulókkal.

Ahhoz, hogy ez a szokásostól eltérő megközelítés a sajátunkká váljon, ritkán elég egyetlen nap. Ezért vált a Társteremtő egy több hetes folyamat kiemelt, de nem egyetlen napjává. Tágabb értelemben tehát a TTnap egy programcsomag, amelynek középpontja legközelebb szeptember 22., de az önmagaddal való munka már a regisztrációt követő napokban elkezdődik. Az odavezető úton egy erre a célra készített munkafüzet segítségével múltunknak azokat az eseményeit, rétegeit járjuk be és dolgozzuk fel, amelyek tudatos és tudattalan szinten befolyásolják működésünket a párkapcsolatainkban.

Maga a Társteremtő nap a most-ba érkeztet meg bennünket, vagyis a jelenről szól. A jelenről, ahová a múlt vezet, és amiből a jövő születik. Ez egy különleges együttlét, amelynek erőterében csoporttagok és vezetők, mindannyian, akik ott vagyunk, hatunk egymásra. A találkozás a csoport erejét felhasználó, a párkapcsolati mintákat célzott gyakorlatok segítségével felülíró műhelymunka napja.

A tréningek gyakran hoznak átütő élményeket, s a következő napoban, hetekben ezek az élmények legalább ilyen gyakran halványulnak el. Nem szeretnénk, ha veled is ez történne. Ezért vált részévé a programnak a követés: a személyes találkozást követő három hétben egy nap mint nap emailben emlékeztetünk a megkezdett önmunkára, amit azöveges és hanganyagokkal segítünk. Online tréning ez a javából, ami éppúgy a társteremtő folymat része, ahogyan az előkészítést támogató munkafüzetek voltak. Az online tréning a workshop során megélt tapasztalatokat, az ezzel elinduló tanulási folyamatot elmélyíti és megerősíti. A harmadik hét végén, a zárónapon ismét találkozunk. Október 14-én vasárnap délutánt, hogy mindannyian láthassuk, ki hová jutott el, ennek a több mint egy hónapig tartó, intenzív folyamatnak az eredményeképpen.

Mit mennyiért?

A teljes programcsomag tehát egy egész napos és egy félnapos személyes közös munkából, három webináriumból, több vezett meditációból, számos írásos anyagból, gyakorlati feladatokból, hang- és videóüzenetekből és előadásokból épül fel. Milyen értéke van egy ilyen programcsomagnak? Akit eljuttat oda, ahová szeretné, gyakran egy autó árát is szívesen adná érte. De ez sajnos nem tudható előre. Nézzük hát a kedvezményes előregisztráció árait! A Jelentkezem gombra kattintva semmi nem történik, azon kívül, hogy láthatóvá válnak a részletek.