Társteremtő

Társkereső vagy társteremtő?

 

Nem mindegy. Egyik működik, a másik nem. A társkeresés olyan, mintha egy tűt keresnénk a szénakazalban, és közben folyamatosan imádkoznánk egy rajtunk kívül álló erőhöz, hogy ez sikerrel járjon. A társteremtés tudatos folyamat, melyben mi magunk válunk alkotóvá. A teremtőképesség ott van mindenkiben, benned is. Akarva vagy akaratlanul, de folyamatosan teremtünk.

Mindaddig, amíg ezt tudattalanul tesszük, számunkra ismeretlen külső és belső erőknek, folyamatoknak szolgáltatjuk ki magunkat, és minimális a ráhatásunk arra, hogy mit hozunk létre. A tudatos teremtésben képesek vagyunk kapcsolódni a saját teremtő erőnkkel, megtanuljuk működtetni azt, és tudatosan használjuk annak létrehozására, amit meg szeretnénk valósítani az életünkben.

Társteremtő nap

Következő időpont: 2018. október 20.

Egy egész napos nagy- és kiscsoportos gyakorlatokra és egyéni folyamatokra épülő közös műhelymunka. A benned lévő teremtő erő, és az általunk ajánlott technikák segítségével felismerheted és megváltoztathatod a saját társas kapcsolati működési mintáidat. Mindezt támogató légkörben és új ismeretségek bűvkörében. Megélheted a csoport támogatását és új embereket ismerhetsz meg.