Terítjük a lapokat

 

Sokan kérdezték tőlünk, hogy „miért nem jövünk elő végre a farbával” a Társteremtő dolgában 🙂 Nos, nem kell várniuk tovább. (Addig, amíg nem mértük fel az igényeket, nem véglegesíthettük a programot. De hála nektek, akik a 3 kérdésünkre adott válaszaitokkal formáltátok a víziónkat és a programot, mára eljutottunk odáig, hogy egyszerű válaszokat adhatunk az egyszerű kérdésekre: mi ez, hogyan épül fel és mennyibe kerül.)

Egy mondatban az igényeitekhez igazított program felépítéséről:

A TT napnak készítettünk egy otthonról elérhető előszobát, amiben felkészülhetsz a teremtésre, és a workshop se véget július 28-án este hatkor, hanem egy online támogatással kísért megerősítő-beépítő szakasz követi, ami egészen az augusztus 25-én sorra kerülő zárótalálkozóig tart.

Ha többre vágysz egy mondatnál, hallgasd meg a többit, elmondom röviden. Van rá öt perced?

Meghallgattad? Hogy tetszett?Szerinted is izgalmas?

Képzeld, még most is bekapcsolódhatsz a teremtésbe!

Ezekben a percekben éppen azon tanakodunk, hogy melyik logó lenne a legkifejezőbb a Társteremtő jelképeként. Ez még hiányzik. A flamingóba már teljes szívvel beleszerettünk. Sőt, sok változat közül eljutottunk a következő kettőhöz:

 

Számítunk a véleményedre! A társteremtők csapata a hétfőn 24:00 óráig beérkező szavazataival dönt a TT arculatának erről a fontos eleméről, kedden pedig megosztjuk veled az eredményt.

Szeretettel várunk (és kedden jövünk az eredménnyel):

Takács Zita & Haas György
társteremtőtársak