TÁRSKERESÉS? NEM! TÁRSTEREMTÉS.

Társteremtő nap
EZ engem is ÉRDEKEL!

Mi a Társteremtő nap?

én legyek a nagy ő?

„Te magad légy a változás, amit a világban látni akarsz” – szól Gandhi ismert mondata. A Társteremtő nap egy egész napos műhelymunka, amelyben eljutunk ahhoz a felismeréshez, hogy a társkapcsolat kulcsa nem a másik, hanem önmagunk megteremtésében rejlik.
„Te legyél a nagy Ő!” – írja tíz évvel ezelőtt indított oldalán Flo, aki egyéni és csoportos formában párkapcsolati fókusszal dolgozik a hozzá fordulókkal.

MIT KAPOK?

A találkozás a csoport erejét felhasználó, a párkapcsolati mintákat célzott gyakorlatok segítségével felülíró műhelymunka napja. Ez a nap a most-ba érkeztet meg bennünket, vagyis a jelenről szól. A jelenről, ahová a múlt vezet, és amiből a jövő születik. Ez egy különleges együttlét, amelynek erőterében csoporttagok és vezetők, mindannyian, akik ott vagyunk, hatunk egymásra. És nemcsak ott! Az első találkozás után három héttel újra találkozunk. Köztudott, hogy azok a gondolatok, vagy akár cselekvések, amelyekre huszonegy napon át rendszeresen visszatérünk, sajátunkká válnak, mintegy beépülnek a személyiségünkbe. A Társteremtő nap a következő huszonegy nap során is dolgozik bennünk, akár kérünk hozzá támogatást, akár nem. Aki csatlakozik a november 17-i műhelymunkához, az résztvevőjévé válik a december 8-i zárótalálkozónak is, amit Alaptábor néven találsz a programok között.

Egy nap…

Egy nap alatt teremteni?

Hiszen Istennek is hat napra volt szüksége hozzá! Valóban. Ez a nap arra nyújt lehetőséget, hogy újra megtapasztald a saját teremtő erődet, azt, hogy képes vagy tenni magadért, képes vagy hatni arra, hogyan – és kivel – éled az életedet. Ha az elkeseredett keresgélés helyett készen állsz teremteni, tenni, változtatni, itt a helyed. Elméletek helyett – és mellett – itt a gyakorlatban is megtapasztalhatod önmagadat, megpillanthatod magadat mások tükrében és a sajátodban, talán úgy, ahogy még sosem láttad magad.

HÁNY NAP AZ EGY NAP?

Tapasztaltad már, hogy a tréningek gyakran hoznak átütő eredményeket, de olykor ezek az élmények a következő napokban, hetekben elhalványulnak? Erre is gondoltunk, amikor megteremtettük a lehetőségét az együtt-lét során átélt tapasztalatok elmélyítésének. Aki a nap végén úgy dönt, hogy nem szeretne kikerülni abból az erőtérből, amit a többiekkel való találkozás óráiban átélt, az a következő találkozóig egy erre a célra készített online tréninggel támogathatja azt az expedíciót, amit az Alaptáborig folytatnak a nap által inspirált teremtőtársak.

ALAPTÁBOR

Az alaptábor ott helyezkedik el, ahol a kiépített út véget ér. A teljes csapattal közös utunk december 8-án ér véget, de szűkebb ösvényeken folytatódik azokkal, akiket a közös expedíció felbátorított arra, hogy ne adják alább a csúcsnál. Ha úgy döntesz, hogy te se fordulsz vissza, nem hagyunk magadra, serpaként kísérünk tovább az alaptáboron túl is.

TÁRSTEREMTŐK

Akik várunk téged

rita

bátor, lendületes és lényeglátó. Mélyen hisz az emberben rejlő végtelen lehetőségekben és segít abban, hogy merd egyedi módon kibontakoztatni őket. Úgy érd el a saját céljaidat, hogy az odavezető út is egy izgalmas kaland legyen. Jelenléte feltölt, lendületet ad és támogatja hitedet a saját erődben. Coachinggal, szomatodrámával, kineziológiával, és más módszerekkel dolgozik.

 

gyuri

támasznyújtó, biztonságot adó öreg tölgy. Innovátor, motivátor, mentor. A sétáló coaching hazai képviselője: a nagyvárosi serpa. Ahogy a paramedikális bábák a szülést, úgy kíséri a hozzá fordulókat saját útjukon. „Ott van a válasz a kérdezőnél, csak nem fér hozzá” – vallja. A kapcsolatok emberséges lezárását segítő Válás és újjászületés csoportok után most a kapcsolatok születésénél bábáskodik.

Hol, mikor és mennyiért?

A helyszín az Eötvös 10. Közösségi és Kulturális Színtér (1067 Budapest, Eötvös u. 10.).

A teljes program másfél napos. Ebből a Társteremtő nap november 17-én 9-től 18 óráig, a zárótalálkozó, más néven Alaptábor december 8-án 14-től 18 óráig tart.

A két találkozó együttes részvételi díja 25 ezer Ft. (Fizetési kedvezmény feltételeiről a Megjegyzés rovatban érdeklődhetsz.)

Várunk szeretettel!